(ONT)SNAP JIJ DE GEVOLGEN VAN GISTER?

“De avond valt en mijn hoofd bonkt. De bezorgde stem van mijn moeder dringt door. Het klinkt niet goed. Vandaag lijkt al verdoemd. Wat heb ik gisteren gedaan?”

Voor één keer krijg je de kans om terug te reizen in de tijd, om andere keuzes te maken en te ontdekken wat er gebeurt als je te veel drinkt. Leren van jouw fouten en doe het dit keer anders. Bouw een feestje zonder gevangen te raken in de greep van drank. (Ont)snap aan de gevolgen van gisteren!

mobiele EscapeRoom?

Zeker weten! Onze mobiele escaperoom, omgetoverd tot een Westlands hok, is ontworpen om jou en je klasgenoten een opwindende en onvergetelijke ervaring te bieden. Met een team van 4 personen krijg je de kans om binnen 20 minuten raadsels op te lossen en de code te kraken. Het centrale thema van de #FFSERIEUS?! Escape Room is alcoholgebruik. Welke keuzes maken jullie?

Gehuisvest in een kleine vrachtwagen gaat deze mobiele escaperoom on tour langs scholen in het voortgezet onderwijs. Wil je dat deze unieke escaperoom ook bij jou op school of in jouw gemeente langskomt? Vul samen met jouw docent het aanvraagformulier in en beleef samen dit spannende avontuur!

Maak jij de juiste keuze?

Gisteren heeft zich van alles afgespeeld, maar nu krijg je de kans om het tij te keren. Bouw een geweldig feest, doordacht en doortrokken van verstand. Begrijp de gevolgen van jouw keuzes. Werk samen, deel ervaringen en laat je brein kraken. Het is aan jou en je team om alle uitdagende raadsels op te lossen door weloverwogen keuzes te maken. Bij elke stap staat een begeleider klaar om hints te geven als jullie vastlopen. Deze unieke escaperoom staat op jouw school ter beschikking. 

Nieuwsgierig geworden? Check dan onze Instagram pagina.

FACTS & FIGURES

Puzzels

Leeftijd

Speelduur

Speelduur

Ontsnappen

Prijs

Hosts

Hints

Deelnemers

Locatie

Foto's

PARTNERS

7 + 11 =